VELIKI PROLJETNI POPUSTI U ŠKOLSKOJ KNJIZI

Više od 500 dječjih naslova na popustima do 60 % u Školskoj knjizi

četvrtak, 4. travnja 2019.

Prelistajte katalog i pronađite dječje knjige za svaku dob, knjige za roditelje, igračke, darove i još mnogo toga na posebnim popustima!

Više od 500 dječjih naslova na popustima do 60 % u Školskoj knjizi

Što proljeće donosi ljubiteljima knjige? Prekrasno vrijeme za čitanje! U parku, ispod omiljenog stabla ili na izletu u prirodu. Za poletno proljetno raspoloženje pobrinula se Školska knjiga velikom kampanjom kojom promiče zaljubljenost u čitanje. Da bi knjige bile što dostupnije, a proljetna radost čitanja veća, u svim knjižarama Školske knjige pronađite velike popuste na naslove za djecu, mlade i roditelje, i to do 60 posto!  

Prelistajte katalog s posebnim popustima na više od 500 dječjih knjiga i igračaka razvrstanih prema dobnim skupinama kako biste lakše pronašli ono što vas zanima. Bez obzira na to tražite li dar za posebnu prigodu, knjige za nezaboravnu zabavu (i zabavno učenje) ili priručnike za roditelje, u bogatoj ponudi Školske knjige pronaći ćete sve što vam treba.

Za one najmlađe pripremljene su slikovnice prilagođene njihovoj dobi u kojoj se razvijaju vid, sluh i opip. Kvalitetu serije Moje prve slikovnice s izraženim kontrastima prepoznalo je i Hrvatsko čitateljsko društvo koje potiče uporabu tih slikovnica u kampanji Čitaj mi.

Djecu u dobi od tri do pet godina oduševit će Moja prva kutija za alat, interaktivna slikovnica za razvoj motoričkih vještina u kojoj će s pomoću priloženog alata naučiti lako i jednostavno zakucati čavao, zategnuti maticu ili ispiliti dasku. Pravi izazov za njih će biti Velika knjiga kukaca, raskošan vodič obogaćen zabavnim igrama s pomoću kojega će upoznati i zavoljeti često zastrašujući svijet kukaca. 

Što preporučiti djeci u dobi između šeste i devete godine, kad se u njima budi pustolovan duh, postaju spretnija i razvijaju sklonosti koje će u nekim slučajevima odrediti i njihov životni put? U izdanjima Školske knjige pronaći će zanimljive i inspirativne tekstove i slike o pustolovinama, putovanjima, građevinama, robotima i svemu što te male pametne glavice može zanimati.

Za sve željne putovanja oko svijeta izvrstan je izbor bogato ilustrirani Atlas pustolovina, ovjenčan nagradom John Downing za najkvalitetnije materijale pogodne za poticanje čitanja te za primjenu u nastavi. Male ljubitelje životinja i prirode oduševit će prekrasno ilustrirana i nagrađena Putovanja koja prikazuju veličanstvene seobe životinja. Posebna je poslastica glazbena slikovnica Četiri godišnja doba s pomoću koje se mogu slušati glazbeni ulomci Vivaldijeva djela. 

U dobi od devet do dvanaest godina, kad se razvijaju samostalnost, disciplina i logika, već se naveliko čita, od udžbenika i lektire do megapopularnih dnevnika kao što je Tom Gates. Taj serijal priča o dječaku koji u vlastiti dnevnik bilježi svoje svakidašnje zgode i nezgode obožavaju čitati djeca diljem svijeta. Veliko zanimanje čitatelja te dobi izaziva Velika knjiga istraživača, prva knjiga s prizorima proširene stvarnosti u Hrvatskoj, a popularni su i naslovi koji mogu olakšati učenje zahtjevnih predmeta poput matematike, fizike i kemije. Uz izdanja Školske knjige ni to nije bauk.

Ulaskom u tinejdžersku dob mijenja se i ono što zanima djecu. Neke će privući fantastika (Priče o čudnovatima Ransoma Riggsa, Divlja ljepotica i trilogija Njegova mračna građa legendarnog Philipa Pullmana), drugi će proučavati naslove koji će biti prvi korak prema njihovim budućim zanimanjima, a treći će u knjigama tražiti bijeg od svakidašnjice i rješenje problema s kojima se susreću. U ponudi Školske knjige svaki će tinejdžer pronaći ono što mu odgovara. Od popularno pisanog povijesnog štiva Putovi svile, preko svjetskog bestselera Žene u znanosti – 50 neustrašivih znanstvenica koje su promijenile svijet, do klasika poput Malog princa ili suvremenog Paxa, dirljiva romana o prijateljstvu dječaka i lisca. 

Osim knjiga, omiljena zabava svakog djeteta zasigurno su igračke, društvene igre, a mnogi vole i stripove (primjerice, buntovnu Duricu Ivice Bednjanca koja je mnogo djece uvela u svijet čitanja). Sada ih možete kupiti uz popust!Cjelokupnu ponudu posebnih popusta možete pronaći u knjižarama Školske knjige i na stranici www.skolskaknjiga.hr.

Ovog proljeća zaljubite se u čitanje!

OVDJE možete prelistati naš digitalni katalog s popustima do čak 60 %!

Klikom na svaki artikl možete ga odmah kupiti u našoj internetskoj trgovini.

Vezani članci
Školski portal: Umjesto Pokémona love – knjige

Umjesto Pokémona love – knjige

Lovci na pokemone koristili su se GPS-om i kamerom mobilnog…

Školski portal: Lijep i dobar kao što su i djeca

Lijep i dobar kao što su i djeca

Smib je nastao jedne zime u Masarykovoj ulici u Zagrebu.…

Školski portal: Izložbeni lanac knjiga

Izložbeni lanac knjiga

Djeca ih jednostavno ne primjećuju zbog količine knjiga na jednome…

5+ klub
Stručni skupovi Školske knjige
Slovopis
e priručnik
Preuzimanje digitalnih udžbenika
Preuzimanje višemedijskih materijala
Preuzimanje višemedijskih materijala za srednju školu
E-priručnik Tehnička podrška
Lente vremena
Školski portal: Robovanje ekranima uskraćuje djeci zdravi razvoj

Robovanje ekranima uskraćuje djeci zdravi razvoj

… važno svim dionicima odgojno-obrazovnog sustava…

Školski portal: Lektiru obrađujemo na zanimljiv i kreativan način

Lektiru obrađujemo na zanimljiv i kreativan način

... odijevaju Crvenkapičinu haljinu, lovčev šešir…

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

...nego su odlučili provesti revoluciju svojeg…

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto je važna dinamička akomodacija i…

Nadahnjujući citati o učiteljima

Nadahnjujući citati o učiteljima

Dan učitelja, koji slavimo 5. listopada,…